Nieuwbouw Bouwbedrijf Winand van Iersel heeft enorme ervaring met nieuwbouwprojecten. Wij geven de voorkeur aan de traditionele bouwmethode, ondanks de populariteit van systeembouw de laatste jaren. Wij zijn flexibel, door onze werkwijze kunnen wij uw persoonlijke wensen in elk ontwerp verwerken.
 
Verbouw Waar we goed in zijn en wat we graag doen is het verbouwen van en het maken van aanbouwen aan woningen. Of het nu gaat om een (bij-)keuken of een uitbreiding van uw woonkamer. De kennis en kunde is hiervoor aanwezig. E.e.a. vraag veel verstand van zaken en de benodigde flexibliteit. Het ene object vraagt om toepassing van moderne techniek, terwijl voor een ander nog steeds ambachtsoplossingen gelden.
 
Onderhoud en Renovatie Onderhoud en renovatie van woningen zijn een bijzonder belangrijk deel van onze werkzaamheden. Het vervangen van kozijnen en het vergroten van een woonkamer zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. In alle gevallen verzorgen wij een overzichtelijke bouwtekening en een heldere begroting.
 
Restauratie Restauratie betekent het in oude staat terugbrengen van een gebouw. Dit gaat veel verder dan renovatie. Er dient tot in detail moeten worden uitgezocht hoe het gebouw er in het verleden uit heeft gezien. Wij hebben een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om het oorspronkelijk staat herstellen van gebouwen.